“meta-pixel”
Tilbud!

Humle Bundle

Original price was: kr. 251,00.Current price is: kr. 200,00.

5 på lager

Beskrivelse

Dette bundle indeholder 5 forskellige IPA’er, fra 5 forskellige bryggerier.

Søndersø Bryghus – Nordfynsk IPA er en India Pale Ale Amerikansk stil på 7% Den er tilsat mango, hvilket giver en god friskhed til øllen. Eftersmagen har en velbalanceret god bitterhed.

Amundsen Brewery – Apocalyptic Thunder Juice er en New England IPA på 6,5% Lækker frugtig og juicy med noter af tropiske frugter, citrus og gran. Behagelig blød mundfylde og humlet eftersmag. Øllen er en klassiker fra Amundsen og en del af deres faste sortiment.

Moersleutel – Crank The Juice er en Neipa på 5,5% De forskellige humler giver øllen citrus og tropiske nuancer i smag og aroma. Humlerne der er brugt er Mosaic og Simcoe. Denne Neipa er en del af deres faste sortiment.

Sudden Death – Haze From The Crypt: Hell Champion er en New England IPA på 6,8% Triple tørhumlet, 2 gange med Citra, Mosaic, Amarillo og Strata og sidst med Strata og Galaxy. Noter af citron skal, søde appelsiner og fersken.

Garage – Soup er en New England IPA på 6% Øllen er deres klassiker og en del af deres faste sortiment. Den er humlet med Citra og Mosaic.